kantoorcombi02

Over REBO Groep BV

REBO Groep BV (KvK 09-039351) is een landelijk opererende en onafhankelijke vastgoedspecialist.

REBO Groep werd opgericht in 1976. Ons familiebedrijf is altijd onafhankelijk gebleven. Daardoor kunnen wij onze eigen, standvastige koers bepalen. Door de jaren heen is REBO gegroeid tot een bedrijf met zo'n 80 medewerkers en 7 vestigingen: in Amersfoort, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Laag Soeren/Dieren, Utrecht (Leidsche Rijn) en Zwolle. Hoe groot we ook worden: we blijven een familiebedrijf met korte lijnen en een platte structuur.

Vastgoedspecialist en generalist tegelijk
Onze experts zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij, woningverhuur, VvE-management, bedrijfsmakelaardij, beleggingsmakelaardij, vastgoedmanagement en valuation & research. Samen zijn wij van alle markten thuis. Daardoor kunnen we snel, efficiënt en effectief schakelen. Als klanten bewegen, bewegen wij met ze mee.

Niet de grootste, wel de beste
Wij hoeven niet de grootste te zijn, maar we willen wel de beste zijn. De beste partner voor onze klant. Daarom gaan wij voor langdurige relaties. Want wij zijn ervan overtuigd dat duurzame relaties leiden tot duurzame oplossingen en duurzame resultaten.

Betrouwbare partner
Onze oorsprong ligt in het oosten van Nederland. Daar komt ook onze no-nonsense mentaliteit vandaan. Wij zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen. Dat maakt ons een betrouwbare partner. Onze klanten waarderen onze helderheid en duidelijkheid, onze korte lijnen en onze aanpakmentaliteit.

Wat doet REBO Groep zoal?

Onze klanten zijn particulieren en VVE’s, bedrijven en institutionele beleggers. Zij kunnen bij ons terecht voor onder meer:

  • Property management, zowel financieel als commercieel en technisch
  • Huurprijsadvies voor nieuwbouwprojecten
  • Vastgoedmanagement voor Retail, Offices en Wonen, dus voor zowel winkels als kantoorgebouwen en woningen
  • Onderhoud van appartementencomplexen en de techniek daaromheen, plus administratieve, juridische en bestuurlijke ondersteuning van de Vereniging van Eigenaren
  • Aankoop, verkoop en taxatie van woningen
  • Uitponding van woningcomplexen, dus de verkoop van leegstaande huurwoningen
  • Aankoop/aanhuur en verkoop/verhuur van bedrijfspanden
  • Advies over en taxaties van bedrijfsmatig onroerend goed (BOG)
  • Advies over en begeleiding bij investeren in beleggingspanden 

Wat kunnen wij voor u doen?

Voor elk van onze expertises hebben wij een aparte website. Lees daar gerust verder. Of vraag ons direct om advies. 

Neem contact op

REBO Groep is aangesloten bij: