DeventerSmedenstraat 12

Deventer, Smedenstraat 12

€ 425.000 k.k.
VERKOCHT!
  • € 425.000 k.k.
  • beleggingsobject

Contact met REBO

REBO Beleggingsmakelaars

Zutphenseweg 29, Deventer
088 2201650
bedrijfsmakelaars@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Deventer, Smedenstraat 12, Deventer

Verhuurde winkel met transformatiepotentie op bovenverdiepingen!

In één van de leukste winkelstraten van Deventer een zeer courante winkelruimte van ca. 70 m² VVO met een frontbreedte van circa 5,5 strekkende meters. De 1e en 2e verdieping bieden mogelijkheden tot transformatie naar bijvoorbeeld appartementen.

Locatie
Het object is gunstig gelegen aan de Smedenstraat op steenworpafstand van de bekende A1 winkellocaties van Deventer. De directe omgeving kenmerkt zich door een reeks van lokale en nationale retailers. Denk hierbij aan formules zoals de Albert Heijn, Subway, The Sting en HEMA. Hierdoor beschikt de ruimte over veel traffic en potentiële klanten. De winkelruimte ligt op steenworpafstand van de Brink waar veel leuke horecagelegenheden zijn gevestigd en waar veel activiteiten plaatsvinden zoals een vrijdag- en zaterdag markt en de jaarlijkse evenementen 'Film op de Brink', 'Deventer op Stelten' en de 'Deventer Boekenmarkt'. In de directe omgeving zijn voldoende parkeervoorzieningen aanwezig mede door de achter het pand gelegen centrumgarage. Het object is op circa 5 minuten loopafstand gelegen van het NS station.

De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 171 m². Deze is als volgt onderverdeeld:
Begane grond:
- ca. 70 m² winkel, kantoor en sanitair

1e verdieping:
- ca. 42 m² magazijn met buitenruimte

2e verdieping:
- ca. 34 m² magazijn

3e verdieping (zolder)
- ca. 24 m² magazijn

Bereikbaarheid en parkeren
Dit gedeelte van de Smedenstraat is gelegen in hartje centrum van Deventer. De winkelruimte is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (N344) en openbaar vervoer, namelijk het NS-trein en busstation Deventer. In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar.

Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.

Verhuurspecificaties
Huurovereenkomst op basis van bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW.
Huurprijs winkelruimte: €33.000,- per jaar excl. BTW (wordt geïndexeerd)
Ingang huurovereenkomst: 4 oktober 2008
Looptijd: 10 jaar, daarna aansluitende periodes van 5 jaar.
Opzegtermijn: 12 maanden.
Huurovereenkomst loopt tot 3 oktober 2023 en 3 oktober 2028.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan Binnenstad en heeft als hoofdbestemming Centrum - Kernwinkelgebied 1. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Aanvaarding
In overleg met de opdrachtgever.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!

REBO Bedrijfsmakelaars
Contactpersoon: mevrouw E.J. (Eline) Roelofsen
0570-608 900


==========================
Deze informatie is met zorg door ons samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Huurder/koper wordt in dit verband geattendeerd op zijn wettelijke onderzoeksplicht als huurder/koper naar alle zaken die voor hem bij aanhuur of aankoop van belang zijn. Daarom is het voor huurder/koper van belang om de informatie zoals hier verstrekt is, goed te controleren of hiervoor een deskundige in te schakelen, zoals een eigen bedrijfsmakelaar en/of -adviseur. Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend

Terug naar boven

Plattegrond

REBO Groep is aangesloten bij: