DeventerKeizerstraat 10

Deventer, Keizerstraat 10

€ 525.000 k.k.
VERKOCHT!
  • € 525.000 k.k.
  • beleggingsobject

Contact met REBO

REBO Beleggingsmakelaars

Zutphenseweg 29, Deventer
088 2201650
bedrijfsmakelaars@rebogroep.nl

Maak direct een afspraak

Terug naar boven

Deventer, Keizerstraat 10, Deventer

TE KOOP wegens verhuizing:
Monumentaal beleggings-/kantoorpand (Rijksmonument) in het centrum van Deventer!

Dit monumentale pand met bijzondere kenmerken bestaat uit 4 lagen en een kelder, heeft een tuin (met achterom) aan de achterzijde en is momenteel ingericht als kantoor waarin een aantal authentieke elementen behouden zijn gebleven zoals ornamentenplafonds en glas-in-lood-ramen. Het object leent zich uitstekend voor transformatie tot andere gebruiksmogelijkheden, bijvoorbeeld appartementen op de verdiepingen of een woon-werk combinatie.

Locatie
De Keizerstraat is de belangrijkste aanlooproute van en naar de binnenstad van Deventer, gelegen tussen het kernwinkelgebied en het NS station. Het object ligt op steenworpafstand van de bekende A1 winkellocaties van Deventer. Vanaf de Keizerstraat loopt u rechtstreeks De Brink op, het plein waar veel leuke horecagelegenheden zijn gevestigd en waar veel activiteiten plaats vinden zoals de weekmarkten en de jaarlijkse evenementen. De binnenstad van Deventer biedt een reeks van lokale en nationale retailers. Denk hierbij aan formules zoals de HEMA, Kruidvat, Albert Heijn, Subway, The Sting, Douglas, C&A etc. etc. Om de hoek van de Keizerstraat treft u het Bergkwartier waar veel van de rijke historie van Deventer bewaard is gebleven en een keur aan unieke winkeltjes zijn gevestigd.


Indeling en oppervlaktes
De totaal verhuurbare oppervlakte van het object bedraagt ca. 383 m2. Deze is als volgt onderverdeeld:

Begane grond ca. 90m²
Middels de natuurstenen trap bereikt u de entreehal die is voorzien van glas-in-lood-ramen en een authentieke garderobe. Verder bevinden zich op de begane grond een grote ruimte die momenteel dienst doet als kantoorruimte, een toiletruimte, toegang tot de kelder en toegang tot de eerste verdieping.

1e verdieping ca. 80m²
2 kantoren, een vergaderruimte, pantry, toiletruimte.

2e verdieping ca. 80m²
Opslagruimtes en 3 kantoorruimtes.

Zolder ca. 48m²
Opslagruimte met als leuk detail het monumentale hijswiel dat bewaard is gebleven.

Kelder ca. 94m²
Ruime opslagruimte verdeeld over verschillende compartimenten.

Parkeren
In de nabije omgeving is parkeren mogelijk middels parkeervergunningen en betaald parkeren. Een parkeergarage bevindt zich op 2 minuten loopafstand.

Vraagprijs
€ 525.000,- k.k.

Aanvaarding
In overleg

Opleveringsniveau
Het object beschikt in de huidige staat over de volgende voorzieningen:
-    Pantry;
-    Centrale verwarming;
-    Ornamentenplafonds;
-    Verlichtingsarmaturen;
-    Toiletgroepen;

Het object wordt leeg opgeleverd.     

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Deventer valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Binnenstad” en heeft als hoofdbestemming “Gemengd” (dienstverlening, kantoor en specifieke vorm van wonen - verdieping). Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

REBO Groep is aangesloten bij: